Hírek, ajánlások

MACH-TECH 2021

2021. június 15-18. - új időpont!!!

2021. június 15-18. között kerül újra megrendezésre a MACH-TECH Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállítás, valamint az IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Magyarország legjelentősebb üzleti találkozója az iparban

A következő májusban ismét felvonul az ipar összes ágazata, annak érdekében, hogy a kiállítók és a látogatók első kézből adjanak és kapjanak információt a szakmai trendekről, valamint, hogy a résztvevők kihasználhassák az iparágak között lévő szinergiákat.


Euroskills Graz 2020

2021.01.06-10.

Euroskills 2020 Graz

Az EuroSkills versenyei, amelyeket a szakmák Európa Bajnokságának is neveznek, általában a WorldSkills szakmai versenyek célkitűzéseit követik, azzal a különbséggel, hogy az egyéni megmérettetés mellett bizonyos szakmák, szakmacsoportba rendezve csapatversenyként is értékelve vannak. A bírálati szempontok között kiemelt jelentőséggel bír a csapattagok közötti együttműködés, kooperáció, kreativitás. A versenynek hivatalos nyelve az angol. A versenyzők korhatára a verseny évében betöltött 24 év.
(forrás: wikipedia)


Ipar napjai

2020.10.19-22.

Ipar napjai

Ipar napjai: Világmárkák, piacvezetők, kis- és középvállalkozások, számos ipari területen tevékenykedő cég egy időben, egy helyen a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.